Hlavní obsah
Článek

Jak se říká, doma není nikdo prorokem. Přestože finalistka České Miss Kristýna Schicková si nestoupla tzv. na bednu, v zahraničí boduje na plné čáře. Pohledná hnědovláska odcestovala za velkou louži. Její sen dobýt Los Angeles se jí částečně splnil. Kristýna ve „Městě Andělů“ absolvovala řadu castingů, focení i módních přehlídek.

„Prvních čtrnáct dní jsem jezdila každý den na castingy a následně si mě vybraly tři firmy - Mondigue, Heute Look a Ozsale, pro které jsem po zbytek pobytu fotila téměř denně. Spolupracovala jsem i s dalšími, ale pro ty jsem fotila třeba jednou až dvakrát. Je fakt, že jsem často neměla ani volný víkend,“ popsala krásná Kristýna dvouměsíční pracovní vytížení.

Když měla přece jen trochu volna, fotila buď testy, nebo poznávala zajímavá místa v Los Angeles. Zúčastnila se mnoha filmových předpremiér, kde se na afterpárty měla možnost potkat s režiséry a herci. Kromě toho zde modelka fotila tzv. lookbooky a předváděla na přehlídkách.

Co byl největší zážitek za celou dobu pracovního pobytu za oceánem? „To je těžké srovnávat, šla jsem například přehlídku Guess, která byla spojena s obrovským koncertem Wango Tango, a když jsme byli na stage, byl tam s námi i Bruno Mars. Na této přehlídce jsem se potkala mimo jiné s Will. I. AM, Britney Spears (42), Florida, DJ Afrojack. Bylo to úžasné. Ale byla jsem také na koncertu Rolling Stones, což byla super show, navštívila jsem chodník slávy, prohlédla si Hollywood Sign a Universal Studios,“ pochvaluje si Kristýna.

Reklama

Další články

Načítám