Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další ročník soutěže Muž roku, jehož finále se odehrálo včera večer v Náchodě v proslulém hotelu Beránek, má svého vítěze. Letos byl zvolen z rekordního počtu 777 přihlášených účastníků.

První příčku obsadil nakonec třiadvacetiletý favorit celé soutěže, který se čirou náhodou jmenuje  Antonín Beránek a je z Brna. „Není to jen majitel líbivé tváře a sexy těla. Je to inteligentní kluk, umí jazyky a věřím, že nás bude skvěle reprezentovat na soutěži Mister Internacional,“ svěřil organizátor soutěže David Novotný.

Druhým nejkrásnějším mužem se stal jednadvacetiletý student Adam Nitschmann z Ostravy. Třetí příčku obsadil třiadvacetiletý student Tomáš Barthell. Ten svou volnou disciplínou, při které předvedl nesporný herecký talent, rozesmál narvaný sál náchodského divadla.

Přítomné dámy v sále ocenily jako každý rok nejvíce přehlídku ve spodním prádle, při níž jednotliví soutěžící předvedli svá vymakaná těla. Ozdobou celého večera byla přítomnost dokonalé dvojnice britské královny Mary Reynolds, která v některých okamžicích velmi odvážnou šou kvitovala s povděkem a šibalským úsměvem. „Jsem ráda, že tady dnes můžu být. Bavím se skvěle,“ řekla  osmdesátiletá dvojnice britské královny, která ve finále večera vyhlásila vítěze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám