Hlavní obsah
Článek

Děvčata, která dnes soutěžila o místo ve vile VyVolených, jsme navštívili ještě před přímým přenosem, v němž diváci rozhodli o postupu. Nakonec si jejich přízeň získala Nikol Trojanová, kterou už z jedné reality show známe.

V zákulisí byly všechny před vysíláním nervózní svým vlastním způsobem. Silvie Řeháková se zřejmě odreagovává tím, že se podívá na své vlastní vnady. Předvedla nám je, aby, kdyby náhodou nepostoupila, se čtenáři Super.cz mohli jejím poprsím pokochat i jinde než ve vile.

Ema se trochu krotila, takže své bujné vnady ukázala jen v dekoltu a pochlubila se i tetováním.

Nejdecentnější byla Nikol Trojanová. Ta se sice účastnila show Hotel Paradise, která získala pěknou přezdívku Hotel Pornodise, ale při focení zůstala oblečená, i když pózovala ve sprše.

„Bojím se prvních chvil ve vile, těch lidí, nesnáším lži. Lidi nesoudím dřív, než je poznám, ale nemám ráda aroganci. Já taková nejsem, ale co bude ve vile, to se uvidí, třeba z důvodů taktiky budu jiná, než jsem ve skutečnosti, ale to diváci budou vědět,“ vyznala se Nikol bezprostředně po vyhlášení výsledků se svými dojmy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám