Hlavní obsah
Článek

Léto je v cílové rovince, nasaďte závěrečný finiš. Využijte krásných dnů, kupte si pořádné auto a vyrazte na výlet či dovolenou. Nic vám nestojí v cestě. Vždyť půjčit si peníze na ojetý vůz je tak snadné. Copak jste neslyšeli o Nejlepší autopůjčce? Bez nepříjemného prověřování a dlouhého čekání získáte až 300 000 Kč. Zkuste Nejlepší autopůjčku a můžete si koupit třeba právě jedno z těchto aut.

Vyhledávaný model Škoda Fabia 1.2 hatchback, z roku 2008, po 1. majiteli, najeto pouze 46 820 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oblíbený model s bohatou výbavou. Kvalitní a prověřený vůz po pečlivém majiteli, s pravidelným servisem. Oceníte nízké povinné ručení. Výbava nabízí počítač, klimatizaci, posilovač řízení, mlhovky, ABS, centrální zamykání či stereo. Že je to skvělá nabídka? Nemusíte se bát, že vám uteče. Vyřízení Nejlepší autopůjčky je nesmírně rychlé a jednoduché. Půjčky do výše 300 000 Kč jsou schváleny během 10 minut! Stačí vyplnit žádost na www.nejlepsi-autopujcka.cz a za chvíli je auto vaše.

Skvělá Škoda Octavia 1.9 TDI combi, z roku 2007, po 1. majiteli, najeto pouze 100 307 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prostorný rodinný vůz s vyhledávaným motorem, koupený nový v ČR, po 1. majiteli, s úsporným provozem. Jedná se o spolehlivý a kvalitní vůz, s aut. klimatizací, tempomatem, multifunkčním volantem, ABS, ASR, ESP či zámkem zpátečky. Rádi byste si konečně pořídili pořádné auto, jako je například tato Octavia? S Nejlepší autopůjčkou pro vás žádný vůz není nedostupný. I když vás odmítnou v bance, cesta k lepšímu autu je stále otevřená. Vyzkoušejte Nejlepší autopůjčku. 98 % žádostí o úvěr je schváleno!

Spolehlivý a elegantní Ford Focus 1.6 16V, z roku 2011, po 1. majiteli, najeto pouze 43 356 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Praktický a pohodlný rodinný vůz do města i na delší cesty. Je jako nový bez nutnosti dalších investic. Výhodou jsou nízké provozní náklady. Vybavený například klimatizací, mlhovkami, ABS, ASR, ESP, posilovačem řízení. Chtěli byste pro svou rodinu Ford Focus, ale bojíte se, že je pro vás nedosažitelný? I tento vůz si můžete bez problémů dovolit díky Nejlepší autopůjčce. Délka splácení je až 84 měsíců. To umožní nastavit výšku splátek, které vám určitě takzvaně nepolezou do peněz.

Populární VW Passat 2.0 TDI combi, z roku 2008, po 1. majiteli, najeto pouze 99 469 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Spolehlivý a pohodlný vůz pro bezpečné jízdy. Potěší výkonný, ale úsporný motor a objemný zavazadlový prostor. Skvělý vůz s bohatou výbavou. Počítač, kožený interiér, tempomat, ABS, ESP, ASR, klimatizace, litá kola, mlhovky, asistent sjezdu z kopce, střešní nosiče, stereo. Jste v důchodu a rádi byste jezdili tímhle spolehlivým a bezpečným Passatem? Máte však obavy, jestli vám na něj banka půjčí? Nedělejte si starosti. Právě proto je tu Nejlepší autopůjčka. Schváleno je 98 % žádostí!

Elegantní a prostorné MPV Opel Zafira 1,7 CDTi, z roku 2009, po 1. majiteli, najeto pouze 69 673 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Úsporné a prostorné rodinné MPV se sedmi místy a skvělou výbavou. ABS, ASR, ESP, automatická klimatizace, alu kola, palubní počítač, tempomat, multifunkční volant, navigace, dešťové a parkovací senzory. Chcete svou velkou rodinu vozit v tomto prostorném MPV? Nemusíte zatěžovat rodinný rozpočet vysokými výdaji. Nejlepší autopůjčka nabízí 0% akontaci a splátky, které se nastaví podle vašich potřeb.

Další články

Načítám