Hlavní obsah
Článek

Zahraniční média se zaměřila na zálibu herečky Jennifer Aniston (55) v bikinách jedné a té samé barvy. Přestože britský tisk ji nazývá růžovou, nám připadá spíš červená. Aniston je vídána s téměř železnou pravidelností na svých dovolených právě v bikinách tohoto zářivého zbarvení a ráda se k nim každoročně vrací. Skoro jako z Pobřežní hlídky, nemyslíte?

Na červený koberec ráda volí černou, ale na pláži vítězí právě zmiňovaná červená. Navzdory svému nabitému programu si letos našla už několikrát čas na dovolenou, naposledy se snoubencem Justinem Therouxem a několika přáteli zavítala do Mexika. A ani tam nemohly dvojdílné plavky v odstínu červené chybět.

Stejnou barvu zvolila Jennifer i během natáčení komedie Zkus mě rozesmát před třemi lety na Havaji. Vytasila se s nimi před hereckou kolegyní Brooklyn Decker, jež platí za jednu z nejsvůdnějších hereček posledních let.

Aniston tu a tam obleče i jiné jednobarevné kousky, ale nikdy se v jejím šatníku neohřejí tak dlouho jako právě tyto oblíbené a ozkoušené modely...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám