Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Nejdivnější česká zpěvačka Marie Pojkarová (68), která se proslavila ujetými klipy a nejhlubším hlasem mezi ženami, se konečně rozhodla zatočit se svými kily navíc a večerním přejídáním.

„Ještě před deseti lety jsem byla štíhlá jako proutek, pak přišly nějaké zdravotní komplikace a už to jelo,“ svěřila Super.cz zpěvačka, která vyhledala odbornou pomoc, aby se zbavila svého břicha, kam se jí ukládá většina tuku.

„Stačilo několik debat s kamarádkou MUDr. Ivanou Němečkovou a probudila se ve mně motivace s tím šíleným panděrem zatočit. Speciální dietu, při níž se vynechávají některé potraviny, a jiných se naopak klidně můžete přejídat, držím teprve pár dní. Velmi rychle jsem si uvědomila, že je to všechno jen o silné vůli dietu neporušit a nehřešit,“ prohlašuje Marie, která se stravuje především po restauracích a apetit s ní cloumá hlavně ve večerních hodinách.

Na klinice estetické medicíny si Marie před startem diety nechala vzít míry. A sama byla v šoku. „Zjistili jsme, že mám přes břicho stejně jako přes prsa, více než 120 centimetrů. Asi deset minut jsem se musela smát,“ dodala zpěvačka, která slíbila, že se s prvními výsledky diety brzy pochlubí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám