Hlavní obsah
Článek

Herečka Pavla Vitázková (45) se přijela z Brna předvést svým bývalým kolegům ze seriálu Cesty domů jako šťastná budoucí maminka. Už začíná šestý měsíc těhotenství a celá září. "Od začátku snáším těhotenství dobře, byla jsem jen trochu víc unavená," řekla Super.cz.

Pavla se vrátila ke své původní barvě vlasů a jako blondýnce jí to moc sluší. "Ztmavovala jsem jen proto, že jsem měla vlasy zničené, ale už jsou v pořádku," vysvětlila změnu image. Herečka ani moc nepřibrala. "Mám nahoře šest kilo," upřesnila.

Zrovna v době těhotenství se jí ovšem nahrnula spousta práce. "V sedmém měsíci budu dotáčet další seriálovou scénu, jejíž začátek jsem točila, když na mně nebylo ještě nic vidět. Vedli mne tam k výslechu. No a při něm už mi asi budou moct natáčet jen hlavu a prsa," smála se Pavla.

"No a měsíc po porodu mě čeká další seriál. Ale naštěstí se bude natáčet v Brně, tak to snad nějak zvládnu," věří herečka, která na párty do pražské restaurace dorazila bez manžela. "Má pracovní povinnosti, na Špilberku je koncertní show z muzikálu Jesus Christ Superstar," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám