Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako arogantní a snobský dědic Caledon Nathan Hockley se většině filmových nadšenců zapsal do paměti herec Billy Zane. Pohledný snoubenec Kate Winslet se v oscarovém Titanicu snažil všemožně zamezit vzájemným sympatiím mezi ní a Leonardem DiCapriem. Ačkoli je Zane po herecké stránce stále velice aktivní, větší role v divácky úspěšných filmech se mu poslední dobou vyhýbají. Vy se nyní můžete podívat, jak se Billy za 16 let od natočení Titanicu změnil.

Zane, jenž byl ke ztvárnění záporáků předurčen díky svému démonickému vzhledu, se naposledy objevil i se svou rodinou na vernisáži svých vlastních obrazů a maleb nesoucí název Seize The Day Bedshow at G+ Gulla Jonsdottir Design. Akce se konala ve středu v Los Angeles.

Nepochlubil se pouze svým uměleckým talentem, ale také roztomilou dcerou Avou. Na 47 let skvěle vypadající herec vsadil na mužné strniště. Vlasy měl oproti Titanicu velmi krátké, ale přeci jen delší než v minulosti, kdy se nechával kvůli plešatění vyholit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám