Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Gábina Partyšová (45) má velký strach o svého syna Kristiána. Místo, aby pokřtila novou knihu Zity Marinovové Důvěřuj, ale pak se moc nediv, musela se synem do nemocnice. Po narozeninách vnuka Michala Davida, kde Kristiánek juchal s ostatními dětmi slavných, dostal vysoké horečky.

"Jedeme na pohotovost. Kristián má šíleně vysokou horečku. Mám o něj strach," napsala sms pořadatelům křtu Partyšová.

Křtu knihy se ujala nakonec Sandra Nováková, která část z ní hostům i přečetla. Slavnostním odpolednem provedla Kateřina Kristelová. A jaké jsou slavné ženy ve vztazích: Důvěřují nebo prověřují?

"Můj muž je první chlap, kterému důvěřuju, proto jsem si ho vzala a mám s ním dítě. V čem mu nedůvěřuju? V počtu sladkostí, které údajně snědl. Když řekne tři miňonky, násobím to šesti," směje se Kristelová.

"Už prověřuju. Snažím se věřit, ale po nějakých zkušenostech už to není stoprocentní. Pár procent si nechávám, aby zklamání pak tolik nebolelo," řekla Super.cz Lounová. Zřejmě tím měla na mysli svého expřítele Marcuse Trana, který ji podváděl s Ewou Farnou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám