Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zítřejší volba do vily VyVolených bude soubojem hned tří titánů z legendární první řady. O hlasy a sympatie diváků se popere vítěz první řady Vladko Dobrovodský, jeho někdejší soupeř Petr Zvěřina a bývalý horník Emil Zajac.

Vladko, který se před nedávnem vrátil do Čech, vylezl ze své nory. Postavil se znovu před kamery. A překvapil tím úplně všechny. Ve svém soutěžním medailonku poprvé po letech promluvil o svém životě, plánech do budoucna, a dokonce se ukázal v pracovním procesu. „Pracuju, musím se něčím živit. Od té doby, co jsem se vrátil, se živím jako kuchař,“ sdělil Vlado, který v zahraničí nesbíral jen mandarinky, ale studoval i herectví.

„Ve Španělsku jsem se dostal na herectví. Je to pro mě druhá životní výhra. Faktem je, že jsem se do toho divadla zamiloval. Jestli to dopadne, nebo ne, uvidíme,“ dodal Vlado. O tom, zda se do vily po osmi letech vrátí právě on, nebo některý z jeho soupeřů, budeme mít jasno už zítra večer.

Reklama

Další články

Načítám