Hlavní obsah
Článek

Po letech ho konečně potkala láska? Aspoň to tak vypadá. Muzikálový zpěvák Marian Vojtko (51), který po rozchodu s tanečnicí Libuškou Vojtkovou střídal holky v rychlém sledu a měl jich třeba i několik najednou, takže se v nich nedalo vyznat, se snad po čtyřicítce srovnal do latě.

I když už jsme tušili, že někoho má, konečně svoji vyvolenou vyvedl do společnosti. Na představení vín s ovocnou příchutí se objevil s dcerou svého šéfa z GoJa Music Hall Františka Janečka, kde od září začne opět hrát v Bídnících, půvabnou Alicí Janečkovou.

A vypadá to mezi nimi vážně, už dokonce byli i na společné dovolené v Řecku a domovu zpěváka v pražském Hájku u Uhříněvsi už Alice říká doma. Společně dokonce vaří. "Zrovna jsem poprvé dělal domácí hamburgery podle Pohlreicha," vyprávěl Marian. "A já na ně vůbec nemohla sehnat maso. V supermarketu neměli mleté," navázala Alice, která se asi ještě nenaučila chodit k řezníkovi.

Maroš předvedl i pěknou zalepenou ránu na čele. "Byl jsem u známých na oslavě narozenin, grilovalo se, já si dal nějak moc klobás a cestou domů jsem musel stavět na benzínce na toaletě. A nevšiml jsem si, že je tam otevřené okno. Skončil jsem na pohotovosti," svěřil zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám