Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bratr Agáty Prachařové (38) a syn Veroniky Žilkové (62) Vincent Navrátil, který hraje v primáckých Cestách domů Michala, se během letní pauzy v natáčení seriálu rozhodně nenudil. Krásně se odreagoval během dovolené v Irsku.

Po návratu čekalo Vincenta nejen další natáčení seriálu, ale také velké focení. „Focení bylo v pohodě, byla to pro mě spíš sranda než práce, vůbec mi nevadilo pózovat a převlíkat se do různého oblečení. V ateliéru byl skvělej tým lidí, všichni jsme se u focení vyblbli. V tom jsem trochu po ségře, občas se rád předvádím,“ přiznává Vincent se smíchem.

, že využijeme volna, které oba máme, koupíme nějaký last minute, a někam vyrazíme. Mě napadlo Irsko. Tak jsme se stali na týden účastníky zájezdu. Jeli s námi bezva lidi. Projeli jsme Irsko křížem krážem, bylo to moc fajn. Klidně bych tam zůstal i delší dobu, ale musel jsem se vrátit zpátky na natáčení,“ vysvětluje Vincent.

V Irsku ho prý nejvíc zaujala příroda a místní lidé. „Irové mě překvapili, že jsou spokojení s málem, stačí jim malý domek a zahrádka a nepotřebují k životu žádný velký luxus. Jestli bych tam mohl žít? Na Praze nijak nelpím, ale kdybych si mohl vybrat nějaké místo, budu žít spíš v Hollywoodu, abych tam mohl točit filmy,“ říká herec s nadsázkou.

Reklama

Další články

Načítám