Hlavní obsah
Článek

Je rozhodnuto! Vladko Dobrovodský, vítěz první řady VyVolených, se vrací do stejné reality show, která z něj v roce 2005 udělala milionáře. Tehdy převálcoval soupeře, když od diváků dostal přes 630 tisíc hlasů.

Ve vysílání se má Vlado poprvé objevit tento pátek ve 20.15 na Primě, ve speciální Volbě do vily. Informaci už nám potvrdil důvěryhodný zdroj ze zákulisí, Prima ale oficiálně ještě mlží. "Pracovně jsme to nazvali Velký pátek, můžu zatím potvrdit jen to, že se diváci mohou těšit na sedm až osm VyVolených z první řady, tedy z té nejoblíbenější," řekl mluvčí Primy David Vaníček.

Zatím tak není jasné, jestli přijde jen jako host, nebo bude skutečně usilovat o pobyt ve vile. Není tajemství, že právě nejpopulárnější VyVolený prožíval pobyt ve vile silně emotivně. Každý si jistě vzpomene na ostré hádky s Petrem Zvěřinou, vzlety i pády v přátelství s Reginou anebo na zkrat, kdy vzal do ruky nůžky a ostříhal si své dlouhé černé vlasy.

"Vladko je opravdu milý. Nejdřív se mu moc nechtělo, ale několikrát se potkal s produkcí a nakonec to jednání s ním bylo moc fajn," popisuje detaily zdroj z Primy. Vladko už je zpátky ze Španělska, kde nějakou dobu žil, a momentálně pracuje jako kuchař v jedné pražské restauraci.

Reklama

Další články

Načítám