Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Dámy, je tady něco pro vás. Do České republiky na vyhlášení Muže roku přiletěl ve středu ráno pohledný Muž světa - Mister International Ali Hammoud, který reprezentuje soutěž Mister International. Tento pohledný mladík vyhrál v Bangkoku a od té doby se podle svých slov nezastavil.

„Jsem v jednom kole, ale jsem rád, že jsem zde v České republice. Vlastním firmu na počítačové technologie, mám jednu pobočku v Libanonu a jednu ve Spojených arabských emirátech,“ řekl Ali, který se v současné době připravuje na tancování v obdobě pořadu StarDance v Libanonu.

U nás jej čeká poměrně nabitý program. „Bude přijat v Poslanecké sněmovně místopředsedkyní zdravotního výboru Soňou Markovou, navštíví hrad Křivoklát, dále pojede na finálový večer Muže roku do Náchoda, navštíví náchodský zámek, také se zúčastní setkání s královnou Mary Reynolds, a vyžádaly si ho babičky do Domova důchodců - Centrum sociálních služeb v Náchodě,“ řekl pořadatel Muže roku David Novotný. Po celý pobyt Aliho doprovází Muž roku Martin Gardavský, který se o něj bude starat.

Reklama

Další články

Načítám