Hlavní obsah
Článek

Aniž by se navzájem domluvily, zbavily se svých dlouhých hřív. Modelky Martina Dvořáková a Tereza Zimová si vyrazily na kafíčko, domácí koláče, zmrzlinový pohár a další spoustu dobrot, aby navzájem své účesy zkontrolovaly, a navíc ještě dodatečně oslavily Tereziny zásnuby.

Potkali jsme je v kavárničce naproti Divadlu Kalich, kde si byly ještě předtím objednat lístky na muzikál Mauglí. "Zastupujeme značku kabelek, která se jmenuje stejně jako autor literární předlohy muzikálu, tak jsme chtěly udělat překvapení zaměstnancům a nakoupit lístky," vysvětlily Tereza s Martinou.

Pak už se ale probíraly hlavně účesy. "Já jsem měla prodloužené vlasy snad deset let a přítel byl nadšený, že jsem se jich konečně zbavila. Nic proti nim, ale ta údržba zabrala děsně času a dokonale účes vypadal jen den po umytí," objasnila Martina.

Tereza zkracovala jen o patnáct centimetrů, čeká totiž, až jí doroste ofina. Ale největší novinkou u ní je, že ji přítel Jaroslav Haštava po třech letech, co jsou spolu, požádal o ruku. A její prstýnek vypadá překrásně.

A to se muselo pořádně oslavit. Sami jsme nevěřili tomu, co všechno holky spořádaly. A to hlavně sladkosti. Nejdřív si daly domácí koláče, které zapíjely italským espresem, následoval zmrzlinový pohár také s pravou italskou zmrzlinou a všechno ukončily ještě sklenkou vína. "Aspoň vidíte, že my anorektičky nejsme. Ale všechno to vycvičíme," svěřily.

Reklama

Další články

Načítám