Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jít s davem je pohodlné, ale průměrné. Když dnes chcete ukázat svou osobnost, být vidět a začít si plnit své sny, musíte začít u sebe. Jak můžete dát najevo, že máte odvahu a vystupujete z unylé šedi mainstreamu? Někdy stačí detail. A co dokáže víc podtrhnout vaši osobnost než stylové hodinky?

Retro hodinky letí. Pány inspiruje historie letectví

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plnit si své sny není jen privilegium celebrit. Probuďte v sobě touhu po něčem výjimečném. Připomeňte si své dětství, třeba lepení modelů letadel, hry na vojáky a letce. A projevte svou stylovou hravost prostřednictvím retro hodinek Aeromatic 1912 limitované série. Jsou inspirovány precizními vojenskými hodinkami, které používali letci ve 2. světové válce. Spojují historický design a moderní techniku. Retro jednoduše letí. A vůbec nikomu nemusíte říkat, že si díky němu plníte své sny.

Je libo exkluzivní kousek, nebo jste pro sportovní model hodinek?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Fascinuje vás luxusní design, který od počátku uhrane svou dokonalostí? Exkluzivní hodinky FELDO Classic jsou vzácně rafinované hodinky v unisex provedení s patentovanou technologií ciferníků dvou disků vyrobených z nejtenčího karbonu. Potažené zlatem, vyladěné ruční švýcarskou prací, s automatickým strojkem SOPROD a safírovým sklíčkem jsou pastvou pro oči. Povznesou vás a ozdobí váš den.

Sportovní hodinky - Feldo Sportive Line

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sportovní kolekce hodinek FELDO Sportive pro muže i ženy naopak budí dokonalost plynoucí z přesnosti, síly a dynamiky. Detailně propracovaná funkčnost je vizitkou těch, kdo umí dobře a energicky plánovat a znají svůj cíl.

Okouzlení elegantním italským designem je nesmrtelné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vystihuje vás nezávislost, zábava a svoboda? Vaše nové funky retro hodinky Lambretta ukáží světu vaši duši, kreativitu i náladu. Inspirující dámská kolekce hodinek Lambretta Cielo a pánská kolekce Lambretta Franco jsou důkazem, že i módní může být nesmrtelné. Vždyť jejich okouzlující elegantní retro design je pokračováním slavné italské značky designových skútrů Lambretta z 50. a 60. let. Lambretta je ikonou dodnes. Staňte se jí i vy.

Minimalismus, ožívající objekty a ironie času

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je čas relativní pojem? Mohou hodinové ručičky ožít v dosud nepoznané formě pohybu? Naprosto unikátní ciferníky hodinek NAVA si s tradičním pojetím času i prostoru ironicky pohrávají. Jste milovníci minimalismu? Máte svůj osobitý humor a nadsázka je váš život? Dokažte světu svou bohatou představivost, kreativitu i jistou míru provokativnosti. Rozpohybujte čas do nepřetržitě se proměňujících decentralizovaných objektů. Hrajte si s nedokonalostí a asymetrií. Zamotejte hodinové ručičky do nepřesné spirály ukazující přesný čas. Popřete všechny zákonitosti. Vyjděte z řady.

Rafinovaně jednoduché barvy plynoucí v čase

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte rádi překvapení? Milujete skryté detaily? Uchvátí vás rafinovaná jednoduchost? Funkční sportovní design z Dánska v nové kolekci unisex hodinek NOON Copenhagen Changer pro pány, dámy i děti je přesně ten styl, který ukazuje, že se nebojíte být jiní. Rafinovanost zdánlivě jednoduchého severského designu vás uchvátí. Ciferník skrývá několik neustále se prolínajících průhledných i neprůhledných disků. Perfektní barevné kombinace vás odnesou na vlně módních trendů. Co vystihne vaši jedinečnost nejlépe? Barvy plynoucí v čase.

Další články

Načítám