Hlavní obsah
Článek

Bývalou Miss ČR Lucii Křížkovou Váchovou (39) jsme v poslední době potkali hned několikrát. Pokaždé na sobě měla kraťounké šatičky, tak nás zajímalo, jak se brání tomu, aby nikdy nevykouklo její spodní prádlo, a zda je vůbec nosí. Podle obrysů pod šaty to totiž znát nebylo.

"Já obecně nemám krátké šaty ráda. Lépe se cítím v džínách nebo dlouhé sukni, ale na společenské akce se hodí. I když přiznám, že když jsem sem do klubu šla přes půlku Václaváku, pořád jsem si šaty popotahovala," svěřila Lucie.

Ta si po dlouhé době vzala podprsenku. "Je dost vycpaná, aby ty šaty nějak vypadaly. A kalhotky mám taky, i když by si to někdo, kdo by mne viděl z určitého úhlu, myslet nemusel. Nosím totiž takové ty modelkovské. Jsou v tělové barvě a obsahují vlastně jen pár šňůrek," prozradila nám tajemství svého spodního prádla.

Lucie si přišla vyzkoušet drinky na světové mistrovství v míchání nealko koktejlů. A trochu nás překvapil její výběr. Zvolila totiž hodně ostrý nápoj doplněný papričkou. "Je to zajímavá chuť, i když mám chvílemi pocit, že dýchám místo vzduchu plameny. A kdybych byla o trochu víc oblečená, tak bych se i zapotila," smála se Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám