Hlavní obsah
Článek

Herečka Daniela Šinkorová (51) v první řadě seriálu Gympl hrála ženu týranou vlastním manželem a psychicky to moc nezvládala. "Byla jsem pro smích kolegům, kteří by to dali s prstem v nose. Já to neumím, takže jsem některé scény prožívala až moc. Jednou se mi dokonce stalo, že jsem dorazila domů a zvracela jsem," prozradila Super.cz.

"Vím, že je to velký problém, který vždycky byl, je a bohužel asi i bude a je strašně důležité, aby ty ženy jen tiše netrpěly a dokázaly se bránit," dodala k problematice domácího násilí. Zaregistrovala samozřejmě i vše, co se děje kolem Ivety Bartošové (†48) včetně demonstrace pro týrané ženy na Václavském náměstí, kterou pořádali Domenico Martucci (47) a Zdeněk Macura (49).

"Zaregistrovala jsem to, nikdo tomu nemůže utéct. Pro mne je to příběh, který je v podstatě strašně smutný. Ivetu znám a mrzí mne, že jí není pomoci, aspoň já nevím, jak by to bylo možné," svěřila. "To, co se zveřejňuje, ji ničí ještě víc. Mrzí mě to. Mockrát jsme spolu točily televizní pořady, spolupracovaly jsme tři roky na Draculovi, byla to moje oblíbená kolegyně. Beru to jako holčička z Nitry, které visel doma její plakát. A vůbec nechci vidět, co se kolem mého dětského idolu teď děje," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám