Hlavní obsah
Článek

Výpověď policistům, kteří Ivetu Bartošovou (†48) v pondělí téměř tři hodiny vyslýchali kvůli jejímu ‚únosu‘ do Itálie, nabrala nečekaných obrátek. Kriminalisté po vyslechnutí jejího svědectví nejspíš netušili, zda se mají smát, či plakat. Bartošová si totiž stála za svým a tvrdila, že ji údajní ‚únosci‘ chtěli prodat na maso či na orgány.

Zpěvačka, která je přesvědčena, že byla celou dobu podáváním omamných koktejlů a dušením plynem držena v bezvědomí, se pustila do vážného osočování. Vše mělo vyvrcholit ve vážný trestný čin: „Měla jsem být převezena trajektem na Elbu a tam mě měli prodat na maso nebo na orgány,“ prozradila zpěvačka deníku Blesk.

A kdo že za hrůzostrašným únosem má stát? Kdo jiný než Zdeněk Macura (49) s Domenicem Martuccim (47). Do celé akce navíc byla údajně zapojena i matka italského hraběte. Josef Rychtář (65) tak v celé aféře figuruje jako zachránce a osvoboditel, který Ivetu vytrhl ze spárů dvojice lačné po jejích orgánech. Ty má zpěvačka podle svých slov jako miminko, což je vzhledem k jejímu životnímu stylu dost odvážné tvrzení.

Reklama

Další články

Načítám