Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Beyoncé (42) předvedla podobnou chameleonskou proměnu jako Rihanna, která se dokáže objevit v krátkých vlasech a druhý den má opět háro do pasu. Neuplynuly totiž ani dva týdny od momentu, kdy smyslná Američanka sdílela na Instagramu fotografie s kšticí ošmikanou na kluka, čímž šokovala nejen své fanoušky. U krátkého sestřihu ale nezůstalo dlouho. Beyoncé o víkendu během svého prvního letošního koncertu ve Velké Británii předvedla blond bob neboli mikádo.

Manželka rappera Jay-Z se představila během energického vystoupení britskému publiku v sobotu v anglickém Chelmsfordu v rámci V Festivalu. Fanoušci tak měli možnost poprvé popovou divu spatřit bez její signifikantní hřívy, s níž tak ráda pohazovala do stran. O to samé se pokoušela i se svým novým účesem, který musí být sice o poznání vzdušnější, ale rozhodně není natolik efektní jako její dlouhé kudrny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám