Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před časem jsme vás informovali o natáčení nového videoklipu dívčí kapely 5Angels, takže ve chvíli, kdy je dotočeno, přinášíme finální verzi. A stojí opravdu za to. No, aby ne, když vyšel v korunách na 1,3 miliónu!

Klip je určen pro mezinárodní trh, postupně ho budou přebírat zahraniční televize a jiná média. Natáčelo se čtyři dny v okolí Londýna, přičemž děvčata strávila na place dva dny. Holky nyní čekají v zahraničí velké věci, o kterých určitě brzy uslyšíme.

Obrovským úspěchem 5Angels je pozvání na vůbec největší světový festival Big Gig, který se tento rok koná v obrovském areálu londýnského Wembley. Jedná se vůbec o jednu z největších a nejprestižnějších akcí, kde 5Angels vystoupí po boku největších světových hvězd.

Úspěchy v zahraničí jsou ovšem vykoupeny pochybnostmi, zda se holky nevykašlou na české a slovenské publikum. Mohou ale prý slíbit, že tuzemské fanoušky v žádném případě neošidí, nikdy neodmítnou jakékoliv pozvání na české a slovenské akce a svých fandů si nesmírně váží. "Vždyť jen díky nim jsme tam, kde jsme," shodují se holky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám