Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S Liborem Boučkem (43) je čtvrt roku, ale poprvé se objevila na akci, kterou moderoval. Markéta Haindlová si to na terase pražského podniku, kde její partner uváděl mistrovství v nealko míchaných drincích, užívala a Super.cz poskytla svůj první rozhovor.

"Přišla jsem se podívat na Liborovu práci, takže se tady cítím dobře," usmívala se sympatická blondýnka, kterou prý moderátor zaujal tím, jaký je člověk. "Má spoustu dobrých vlastností, líbí se mi v práci, kterou dělá, máme spoustu společných zájmů a přátel. Ale nejdůležitější je to, že je takový, jaký je," rozplývala se.

Chodí spolu 3 měsíce, ale z fotbalového prostředí se už nějaký ten rok znají, proto nás zajímalo, zda Markétu, když Libora viděla poprvé, napadlo, že by spolu mohli někdy být jako partneři. "Tak to určitě ne. Vzhledem k tomu, že byl ženatý, vůbec jsem o něm takhle neuvažovala," prozradila.

Vzhledem k tomu, že se Libor velmi rád žení, zajímalo nás také to, co by Markéta řekla na žádost o ruku. "Na to budete muset ještě chvíli počkat. A radši se zeptejte jeho," smála se Markéta.

Související témata:
Markéta Haindlová

Reklama

Další články

Načítám