Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Povlečení je zdánlivá drobnost, která ale dokáže divy. Chytře zvolený motiv dodá vaší ložnici šmrnc, navodí požadovanou atmosféru, a když zvolíte správný materiál, budete každý den usínat jako v bavlnce. Podívejte se, co právě letí a získejte slevu. Při nákupu nad 1399 Kč získáte slevu 150 Kč! Stačí do připraveného pole v košíku vložit kód HDB813. Pozor, akce trvá jen do konce týdne!

Vsaďte na bavlněný satén!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na jaký materiál nedají zákazníci dopustit? Na bavlněný satén! I vy si ho zamilujete pro jeho dokonalou hebkost, měkkost a prodyšnost. V létě příjemně chladí a v zimě vás zahřeje. Podívejte se na kousky z bavlněného saténu, které si oblíbili zákazníci před vámi, a nechte se inspirovat!

Přírodní barvy a květinová výšivka – kdo by odolal?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení Natalie si zamiluje každý, kdo nedá dopustit na tlumené tóny a luxusní materiály. Hřejivá kombinace čokoládové a smetanové barvy je ozvláštněna zlatou a hnědou výšivkou s květinovými motivy. Díky oboustrannému provedení může být vaše ložnice každý den jiná. Odoláte?

Neotřelé kombinace barev v luxusním provedení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení z luxusní kolekce si vás získá na první pohled. Originální kombinace modrého vzoru na čokoládovém podkladu – to je to, co vaší ložnici chybělo! Povlečení je oboustranné, a vy si tak můžete vybrat, zda dáte přednost hnědému či bílému podkladu. Dodejte své ložnici šmrnc!

Květinové motivy jsou stále v kurzu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení s květinovým potiskem vždy bylo favoritem mezi ložnicovými trendy. Vyzkoušejte ho také a nechte svou ložnici rozkvést. Povlečení Rosaline si vás získá originální kombinací něžných květů růže na tmavém podkladu. Kontrastní kombinace dodá vaší ložnici šťávu!

Trendy geometrie – podlehněte módní vlně!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Moderní interiéry ovládají geometrické vzory. Geometrický vzor na povlečení vnese do ložnice zcela novou atmosféru. Kombinace odstínů hnědé a fialové působí neotřele a skvěle doladí každý interiér. Nebojte se zkusit něco nového a nechte svou ložnici ožít originálními motivy!

Další články

Načítám