Hlavní obsah
Článek

Vítězka reality show Hotel Paradise Nela Slováková (34) předvedla své tělíčko v celé jeho kráse. Na natáčení videoklipu rappera El Niňa si oblékla pořádně sexy šatičky, ze kterých se jí ňadra drala ven. V jednu chvíli jí pak vykoukla podprsenka, a dokonce i bílé kalhotky.

"Jsou to mé nové šaty z Mallorcy. Mně se moc líbí a myslím si, že se do videoklipu hodí, hraji párty holku. Kalhotky jsem neukázala, vykoukly. Nebylo to schválně. Prsa mám, s tím nic neudělám," řekla Super.cz Nela.

Slováková poslední měsíce trávila na Mallorce, kde se živila jako tanečnice. Spekulací se kolem toho vyrojily spousty. Že tančila nahoře bez u tyče nebo dělala společnici. "Tancovala jsem normálně, u tyče ani náhodou. Nikdy bych netančila nahoře bez. Byla jsem v plavkách nebo ve speciálních oblečcích. V Čechách bych to určitě nedělala, není to má nová profese. Na Mallorce jsem už jednou před třemi roky tančila. Chtěla jsem utéct z Brna, tak jsem utekla znovu tam," vysvětlila Nela.

Rozhodně ale tancem nezhubla. Naopak si přivezla pár kilo navíc. "Přibrala jsem. Myslela jsem, že tam tancováním zhubnu, ale nestalo se. Mám ráda jídlo, spala jsem nebo ležela na pláži," dodala vítězka reality show.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám