Hlavní obsah
Článek

Populární rapper a jeden z nejbližších přátel Rytmuse El Niňo chce do vily VyVolených. Rapper, vlastním jménem Honza Mančík, se rozhodl, že svůj fanklub ještě rozšíří. "Proč se hlásím do vily? Je to honba za slávou, popularitou. Jsem šoumen, exhibicionista. To bude asi ten důvod. Dlouho stojím na stejném místě. Chci slávu ještě trochu vystupňovat," řekl Super.cz Honza.

Rapper se pyšní pořádně potetovaným tělem. "Mám potetované skoro všechno kromě břicha a částečně nohou. Ruce, záda, hruď... Je to pro mě mánie, droga, se kterou nejde přestat. Člověk si neuvědomí, že je hodně potetovaný, až do té doby, než se vidí v zrcadle v obchoďáku. Ještě se chystám na břicho a konec," upřesnil rapper na natáčení svého videoklipu k písni Alkohol v baru Top Gear.

El Niňo přiznal, že zažil v mládí pořádně divoké období. "Dřív jsem měl pouliční texty, žil jsem takový život. Narodil se mi syn, život se mi totálně otočil, uklidnil jsem se, usadil. Stále jsem kontroverzní, nejsem usedlík a konzerva, ale je to lepší než dřív. Drogy jsem bral tak před patnácti lety. Nyní nekouřím, nefetuju, alkohol piju minimálně a žiju sportovní život. Drogy jsou pryč. To jsem byl hodně mladej a hodně blbej," uzavřel rapper.

Reklama

Další články

Načítám