Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pomalu se začíná ukazovat, co se dělo před únosem Ivety Bartošové (†48). Po divokém výletu zpěvačka tvrdila, že trpí ztrátou paměti. Jak se ale zdá, Ivetina amnézie začíná mizet a zpěvačka pomalu dává dohromady jednotlivé střípky pestrobarevné mozaiky. A jak už je v tomto nekonečném příběhu zvykem, není nouze o silná slova a drsná obvinění.

Podle Bartošové se musel samozvaný obdivovatel do jejího domu v Uhříněvsi dostat s použitím hrubého násilí. „Byla jsem zamknutá na jeden zámek. Musel se zřejmě vloupat," řekla Blesku a zároveň popřela, že by si Macurovu pomoc vyžádala. „Já jsem mu nemohla volat, protože na něj nemám číslo. Nepustila bych ho do domu a hlavně bych ho vykopla." Iveta je také přesvědčená, že ji její „únosce“ zakalil myšlení sedativy, kvůli kterým trpěla ztrátou paměti.

Tuto teorii však Macura odmítá. „Ona šla sama otevřít. Je na to svědek, a ten už vypovídal na policii," vyjádřil se Macura a na svou obranu dále uvedl: „Iveta je závislá na alkoholu. Ode mě měla jen alkohol. Svinstva jí naopak do pití dával agresor," naráží na Ivetina snoubence Josefa Rychtáře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám