Hlavní obsah
Článek

Jedna z amerických veřejnosprávních televizí se stala terčem útoku heckerů. Umístili na ni falešný článek o zesnulém rapperovi Tupacovi, podle něhož umělec stále žije.

Tupac prý žije na Novém Zélandu. Amerického rappera přitom zastřelil neznámý člověk v roce 1996 v Las Vegas. Podle klamavého článku má ale stále žít i druhý zavražděný rapper Biggie Smalls a to ve stejném městě jako Tupac. To, že jsou rappeři stále naživu, měl oznámit jistý Novozélanďan, který si setkání s nimi zapsal do svého deníku. Rozhodl se ale neprozradit přesné místo bydliště obou mužů, protože chtěl respektovat jejich soukromí.

Heckerský útok provedla skupina s názvem LulzSec. Jedná se o tu samou skupinu, která se v posledních měsících přihlásila i k útokům na společnost Sony a televizi Fox.

Tupac Amar Shakur byl vyloženě činorodým člověkem. Po celý svůj život byl ale nepochopen. V noci  7. září 1996 odcházel z Las Vegas ze zápasu Mika Tysona. Když odjížděl, přiblížil se bílý Cadillac, ze kterého někdo několikrát vystřelil na auto, v němž Tupac seděl. Byl zasažen čtyřmi ranami a na následky zranění zemřel.

Reklama

Další články

Načítám