Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když tvůrci komedie Modelky s.r.o. odprezentovali obsazení filmu, tak všem vyrazilo dech jméno reportérky Terezy Jemelíkové. „Vždyť ona přece není herečka," šuškali si hosté na tiskové konferenci.

Jak se tedy kráska dostala na druhou stranu barikády? „Minulý, nebo předminulý rok jsem natáčela s Tomášem (režisér Tomáš Magnusek) film Školní výlet, kde jsem hrála samu sebe. Už tam mně Tomáš nabídl něco většího," vysvětlila genezi své role krásná reportérka, která vzbudila velký rozruch během svého odchodu z VIP zpráv.

„Určitě nemám herecké ambice. Máme tu mnoho lepších herců, než jsem já. Na druhou stranu jsem si řekla, že za takovou nabídku by spousta holek v mém věku vraždila, tak jsem si řekla, že to musím zkusit," říká Terka.

A troufá si reportérka na roli modelky? „Ještě nevím, jak to celé dopadne, protože jsem ještě nenatáčela. Největší obavu mám z módních přehlídek."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám