Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už jsme vás informovali, že si Veronika Procházková (37), za svobodna Chmelířová, vlastním přičiněním zablokovala mezižeberní nerv. Druhá vicemiss ČR 2007 a Miss Elegance ČR 2007 nepřestává hazardovat se zdravím a vyráží s kamarády na vodácký výlet.

„Budeme spát pod stanem a vzhledem k tomu, že ráno je venku okolo deseti stupňů, tak mám obavy," nechala se slyšet modelka na prezentaci několika modelů chystané přehlídky Top Secret.

Sexy blondýna se předvedla ve velmi odvážné kombinaci spodního prádla a kostýmu z dílny Petra Kaloudy. Vtipné je, že takto namalovaná a načesaná modelka jela přímo z místa konání za kamarády na vodu. „Přijedu tam vyzdobená za princeznu. Až polovina zájezdu zjistí, kdo tam s nimi pobývá, tak budou překvapení. Spoustu lidí z té sestavy totiž neznám," směje se Verča, která měla v zákulisí přehlídky už připravenou karimatku a spacák.

Reklama

Další články

Načítám