Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Poškozené vlasy, lupy, nepěkné odrosty, když nestíháte kadeřníka či barvu doma, nebo nejhorší varianta - prudké padání vlasů. Anebo pleť s občasným či trvalým akné, mastná nebo naopak suchá pleť, začínající či výrazné vrásky, citlivá pleť, výrazné pocení anebo nesnášenlivost většiny kosmetických produktů… To vše můžeme účinně a někdy i velmi rychle napravit přírodní kosmetikou bez parabenů.

Zbavit se šedivých odrostů za pár minut a bez kadeřníka? Ano, jde to!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Absolutní novinka na trhu: Swift Hair Mascara Sanotint. Jedná se o mascaru na vlasy. Rychle „zamaskuje“ šedivé odrosty a nikdo nic nepozná! Naneste řasenku na odrosty, nechejte 3-5 minut zaschnout a rozčešte hřebenem. Velmi silný přeliv působí okamžitě a nádherně sjednotí barvu vlasů. Vymyje se po 1-2 umytích šamponem. Vhodná pro ženy i muže. Swift Hair Mascara je vhodná také pro vytvoření pramínků tón v tónu. Přírodní složení zaručí účinnost, kvalitu, ale přitom nepoškodí vaše vlasy.

Barva na vlasy pro ženy i pro muže. Barvení není pouze výsadou žen, i muži chtějí být krásní!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Co dělat, aby barva nepoškodila vlasy, překryla šediny a vlasy byly zdravé a krásné? Používat kvalitní barvu! Barva Sanotint je přírodní, protože je v ní více než 94 % účinných rostlinných složek. Perfektně kryje šedivé vlasy, a co je nejdůležitější, výborně drží. Neobsahuje čpavek, parabeny, silikony. Řada Sanotint Light Sensitive je navíc bez p-fenylendiaminu, látky, která často dráždí vlasovou pokožku. Barva je určena pro domácí použití, aplikace je snadná, zvládne ji naprosto každý.

Padají vám vlasy, problém s lupy či svědivou pokožkou hlavy? Připravili jsme další novinku!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Švýcarská patentovaná řada proti padání vlasů Migliorin zahrnuje kompletní péči o vlasovou pokožku a specializuje se na padání vlasů. K dispozici je Šampon proti padání vlasů Migliorin, šampon proti lupům, speciální Fitness šampon 3 v 1, ampule na vlasy, vlasové vody ve spreji, balzám na vlasovou pokožku a pro vnitřní výživu speciální kapsle Migliorin. Absolutní novinkou v prodeji je přípravek Tricox Migliorin – nový doplněk stravy pro stavy akutního padání vlasů.

Sluníčko máme všichni rádi, pokožka ale trpí. Jak rychle navrátit obličeji správnou hydrataci?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ideálním a ne předraženým řešením je Hydratační emulze Locherber s vysokým hydratačním účinkem. Obsahuje, jak jinak, přírodní výtažky a kyselinu hyaluronovou. Unavené pleti okamžitě navrátí hydrataci, jas, sjednotí ji a působí proti vráskám. Můžete ji používat pravidelně, což je vhodné zejména pro sušší typ pleti, anebo nárazově jako doplňkovou hydrataci v průběhu celého roku. Řada Locherber nabízí pestrou paletu produktů pro velmi citlivou pleť obličeje i na tělo.

Abyste se cítili dokonale a krásně, nesmí vás nic bolet. Myslíme i na vaše zdraví!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

P.C. 28 Gel Cosval je přímo nadupaný účinnými rostlinnými výtažky a esenciálními oleji. Během malé chvilky přináší velkou úlevu při bolestech zad, svalů, vazů či kloubů. Gel působí chladivě. Má protizánětlivé, protirevmatické, zklidňující a hojivé účinky a zároveň dobře působí proti podlitinám. To vše díky síle zdraví prospěšných bylinek. Trpíte-li artrózou, artritidou, nebo máte-li tenisový loket či problémy s karpálními tunely, použijte naopak hřejivou Cosval P.C. 28 mast z kozího másla.

Další články

Načítám