Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Kamila Nývltová šla do sebe a podařilo se jí zhubnout neuvěřitelných patnáct kilo. Na svou novou sexy figuru je logicky hrdá, ostatně bude ji potřebovat i v muzikálu Mata Hari, kde má vystupovat ve velmi odhalujícím kostýmu.

Zpěvačka odhodila stud a nafotila sérii odvážných fotek pro kalendář s fotografem Tilenem Vajtem. „Je velmi sexy a zároveň v ní je stále něco dívčího. V poslední době hodně zhubla, ale pořád si udržuje ženské tvary. Spolupráce byla skvělá," pochvaluje si Tilen Vajt.

„Celé focení probíhalo skvěle. Pro kalendář jsem si vybrala období čtyřicátých let, protože bylo velmi ženské a v této stylizaci se cítím skvěle. Je mi sice dobře i v teplákách, ale udělat ze sebe občas dámu rozhodně není špatné,“ říká Kamila.

Svou radikální změnou vzhledu vyvolala zpěvačka nejen pozitivní reakce, ale logicky se mezi jejími kolegy vyrojily spekulace o anorexii. „To u mě opravdu nehrozí. Já jídlo miluju. Spíš se snažím jídlo rozdělovat do hodně menších porcí a k tomu hodně cvičit," uvedla pro Super.cz. "Nemyslím si, že bych se musela bát anorexie, ale kdyby se náhodou něco takového začalo dít, věřím, že by mi rodina a přátelé pomohli," svěřila se zase v rozhovoru pro dnes vysílaný Top Star, pro nějž fotky vznikly, Nývltová.

Reklama

Další články

Načítám