Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Máme za sebou přes polovinu léta a modelka a moderátorka Lucie Křížková Váchová (39) není skoro vůbec opálená. "Myslím, že jsem naopak opálená asi nejvíc za svůj život. Ale já mám málo pigmentu a k tomu ještě sluneční alergii, takže bez krému s faktorem padesát se nemůžu slunci vystavit," vysvětlila Super.cz Lucka.

To bylo tedy překvapení. Tím pádem pro ni cestování na jachtě s manželem, jachtařem Davidem Křížkem, muselo být spíš utrpením než zábavou. "No, určitě nejsem typ, který se bude na jachtě opalovat v bikinách. Namažu se, zůstanu oblečená, a ještě musím polykat prášky na alergii, jinak bych měla dekolt, ruce i nohy plné červených pupínků, což není nic pěkného," přiznala.

A kdy byla na jachtě naposledy? "Už jsou to dva roky, ještě předtím, než jsem otěhotněla. Ale už jsme byli s malým Davídkem na jachtičce na Lipně, ale dvakrát u toho usnul, tak ho to evidentně moc neoslovilo. Ale aspoň neměl mořskou nemoc," smála se Lucka.

Vzhledem k tomu, že Davídkovi už je více než rok, napadlo nás, zda by nechtěla synovi pořídit sourozence. "Tak dva roky ještě určitě ne, teď je jako péro z gauče, tak si počkáme. Zrovna jsem si byla u doktora nechat předepsat prášky, aby k tomu nedošlo," vysvětlila.

Kvůli tomu, že si zkazila postavu, se ale rozhodně dalšího těhotenství nebojí. "Naopak, já přibrala docela málo, ale hlavně se mi konečně zvětšila prsa. Měla jsem trojky, o čemž si teď můžu nechat jenom zdát. V březnu jsem přestala kojit, prsa mi zmizela, a vůbec nenosím podprsenku, protože je pro mne úplně zbytečná," uzavřela Lucie, která právě teď začíná s novou prací. Bude uvádět pořad Sama doma v České televizi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám