Hlavní obsah
Článek

Další podivná existence, která vyšla na světlo kvůli konkurzu na účastníky další řady reality show VyVolení. Je až k nevíře, kolik se takových jedinců vždy najde. Mezi nejbizarnější postavičky, a možná nejdivnější vůbec, patří i mladík Jakub Slezák, za jehož vizáž by se nemuseli stydět ani maskéři a kostyméři filmů Tima Burtona.

„Chci být prostě něčím odlišný a výjimečný,“ vysvětlil své podivné vzezření mladík s označením 7004, vlasy nafoukanými nahoru a s podivnými brýlemi se zvětšovacími skly, kterého na ulici rozhodně nepřehlédnete.

"Sedmtisícčtyřka byl asi ten nejdivnější tvor, který na casting přišel. Bylo jich tady hodně, ale tenhle týpek všechny překonal, byl jako z jiného světa," smál se jeden z členů štábu.

Podivných existencí přišlo na casting opravdu bezpočet. Jsme proto velmi zvědaví, kdo se nakonec do VyVolených, kteří startují zítra v 18 hodin Volbou mezi první trojicí soutěžících, dostane. Rozhodovat se o tom bude již ode dneška - večer Tereza Pergnerová (49) odstartuje hlasování o postup do vily. O dění na místě činu budou kromě Pergnerové, Libora Boučka (43), Agáty Prachařové (38) a Pavla Cejnara v rámci speciálního zpravodajství informovat také Tomáš Kraus a Monika Zajícová. Snad jsou všichni psychicky dobře připravení na to, s kým vším se mohou potkat.

Reklama

Další články

Načítám