Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Možná by nás to už nemělo překvapovat, ale stále se najdou jedinci, kteří jsou díky touze dostat se na televizní obrazovky schopni udělat věci, z nichž jde hlava kolem. Třeba se producírovat na veřejnosti ve speciálních tangách ozdobených střapečky. Tohle se vážně jen tak nevidí.

Výběrem outfitu všechny dost překvapil například chlápek, jenž si říká Etien, který si na casting do VyVolených vyrazil jen v černých tangách velmi originálního střihu i vzhledu.

Při pohledu do naší galerie, kde jsou i další exoti, třeba podotknout, že štáb musí mít nervy z oceli. Potkat někde na ulici třeba mužoženu, jež (nebo jenž?) si říká Banánová Halina, byla by v nás malá dušička. Halina, v civilu Patrik, na sebe prozradila, že má zajímavé geny. „Mám dělnický původ, maminka pracovala v masokombinátu, v řeznictví, a zabíjela prasata pěstí. A tatínek byl horník, takže já měla tvrdou výchovu, vyrůstala jsem postupně v tuto krásnou ženu,“ uvedla sebevědomě.

Reklama

Další články

Načítám