Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lady Gaga (38) sice před časem přiznala, že od patnácti let bojovala s bulimií a anorexií, nyní se však dušuje, že zhubla jen kvůli lidem. Ti totiž prý začali víc než hudbu řešit její váhu. Zpěvačka proto v poslední době hodně zapracovala na své postavě a dnes je možná štíhlejší než kdykoli předtím.

Své nové ‚tělesné já‘ s velkou kuráží předvedla čtenářům magazínu V, přičemž fotografie v naší galerii jsou ty nejcudnější. Snímky vytvořené nizozemským fotografickým duem Inez & Vinoodh (Inez van Lamsweerde a Vinoodh Matadin, pozn. red.) Gagu představují nahoře bez i nahou a pouze zabalenou do potravinové fólie. Zahraniční média přitom současnou postavu zpěvačky popisují jako 'kost a kůže'.

V jednom z nedávných rozhovorů v rádiu se Gaga nechala slyšet: „No, víte, musela jsem se znova dostat do formy, ale abych byla upřímná, nikdy jsem se o svou váhu nezajímala… O to se zajímají jiní lidé. Opravdu se často bojím, že kdybych nebyla v kondici, lidé budou mluvit o tom, a ne o mé hudbě.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám