Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po Kim Kardashian (43) jako by se po porodu slehla zem. Dříve jedna z nejfotografovanějších žen světa milující popularitu se stáhla do ústraní a horlivě se snaží zhubnout, co během těhotenství nabrala. Kim hodlá přitom shodit celkem 28 kilogramů, což je vzhledem k její výšce 157 centimetrů opravdu hodně. Podle blízkého zdroje, který promluvil pro magazín US Weekly, se jí momentálně váha snížila zhruba o polovinu požadované cifry.

Jak se zdá, Kim je na sebe velmi přísná a své slovo nehodlá nedodržet. Vymluvila se dokonce i z víkendové narozeninové párty své nejmladší sestry Kylie Jenner, jež slavila šestnáctiny. Vzkázala, že nenašla chůvu pro svou dceru North West, ale skutečný důvod je prý ten, že stále není spokojená s tím, jak vypadá.

„Velmi si uvědomuje, jaké je její tělo po porodu. Řekla, že před fotografy vyjde poprvé až ve chvíli, kdy bude zase pořádně žhavá. Na původní váhu se jí ale nedaří vrátit tak rychle, jak čekala. Je to teď pro ni těžké období,“ uvedl zdroj blízký Kim na její adresu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám