Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jako by nestačilo, že si Tomáš Gottlieb, první manažer Ivety Bartošové (†48), udělal ze svého bývalého koně legraci, když si dal kvůli fotografii cucíka stejně jako ona. Nyní na srandě z pěnice dokonce postavil celou jednu akci! Dnes večer pořádá Džambulka naruby párty, na plakát si nechal přimontovat svou hlavu na její tělo ze slavné italské fotky, a na hosty má speciální požadavek. „Musí mít na sobě cokoliv naruby. A pokud možno být zrubaní,“ směje se Gottlieb.

„Nechci se jí vysmívat. Nejde o Ivetu Bartošovou, ale o Džambulku, to je totiž fenomén a jedna velká párty. Z toho si dělám srandu. Takže ji jdeme podpořit, budeme kalit jako ona a kdo toho nejvíc vypije a bude mít největší promile alkoholu v krvi, vyhraje kartón piva, které se jmenuje stejně jako její přítel Josef Rychtář,“ prozradil Super.cz Gottlieb.

„Bude to narvaný. Hlásí se mi lidé z celé republiky. Jen mě mrzí, že mě někdo předběhl a Džambulku si zaregistroval na Úřadu průmyslového vlastnictví,“ dodal Gottlieb, který na svých nedávných narozeninách vypadal, jako by sám utekl z Bohnic.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám