Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začínal jako model, už léta se ale živí úspěšně jako moderátor. Žil s modelkou Alenou Šeredovou, ženatý byl se Simonou Krainovou a nyní má s přítelkyní Žanetou dva syny - Kolju a Alexandra. Víte, o koho jde? Na nové fotografii z natáčení amerického filmu byste ho těžko poznali.

Bořek Slezáček dostal malou roli v americkém filmu A Distant Shot. A po letech se musel nechat oholit. "Oholil jsem se po třech letech a vypadám příšerně. Ale ono to doroste. Už mám natočeno, takže zase můžu v klidu žiletku odhodit," řekl Super.cz Bořek.

"Oholit se byla samozřejmě podmínka. Vojáci vousatí nechodí. Tak už to v branži je, když řeknou ostříhat, tak se ostříháš, nebo roli dají někomu jinému," dodal Bořek, který k roli přišel nečekaně.

"Castingovka, která vybírala herce pro film, si vybrala mého syna Kolju a já s ním musel na schůzku s režisérem. No a ten pak chtěl, abych hrál esesáka. Takže jsem k roli přišel jak slepý k houslím. Je to ale hlavně o Koljovi," prozradil Bořek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám