Hlavní obsah
Článek

Moderátor Libor Bouček (43) bude sice částečně uvádět reality show VyVolení, ale sám by do podobného projektu nikdy nešel. "Neumím si to představit. Klobouk dolů před tou odvahou," řekl Super.cz. "Já se stydím, a když si představím sám sebe třeba ve sprše, nevím, zda by se dalo na co koukat," míní Libor.

Ani poté, co jsme ho ujistili, že přece zhubnul a stydět by se za figuru nemusel, nesouhlasil. "Jsou tam i jiné aspekty. Tak nevím, asi bych do toho opravdu nešel," naznačil potenciální problém. A společně jsme si vzpomněli, že Libora jsme vlastně nikdy neviděli ani na akcích, kde se celebrity objevují v plavkách.

"Já vím. A dokonce ani neposílám žádné fotky z dovolené a beru to jako svoji chybu, kterou se budu snažit napravit. Je to určitá součást života českých celebrit. Možná i díky tomu je to se mnou tak, jak to je. Co to komu udělá poslat pár fotek, že? Mohl bych na tom být lépe, kdybych se řídil příkladem kolegů, z nichž jsem snad všechny v médiích na fotkách z dovolené viděl," mínil Libor.

"Taky bych se mohl víc svěřovat se svým osobním životem. Teď v roce 2013 všechno změním a vždycky zavolám, jestli byste mě třeba nepřijeli natočit," slíbil Bouček a my chceme věřit, že si nedělal legraci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám