Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V těchto dnech Nikol Moravcová (36) začíná natáčet novou českou komedii Modelky s.r.o., kde se podle očekávání zhostí role topmodelky Nikol. Ve filmu z prostředí módního světa nebude nouze o prvotřídní módní kousky z dílny českých i zahraničních návrhářů.

O pořádně sladkou ochutnávku se modelka postarala už na tiskové konferenci k filmu, kde zazářila v róbě od návrhářky Kateřiny Geislerové ozdobená šperky v hodnotě tří miliónů korun. „Je to takový zvláštní pocit. Cítím se jako třímiliónová holka. Diamanty jsou nejlepšími přáteli každé ženy, tak tenhle prsten bude můj nový nejlepší kámoš," vtipkovala Moravcová a chlubila se ozdobou na svém prsteníčku.

Moravcovou na tiskovce hlídali muži z bezpečnostní agentury. Ochranka nebude chybět ani na samotném natáčení, neboť se zde objeví diamantové šperky mezinárodní značky s českými kořeny v hodnotě stovek miliónů korun.

Drahými kameny v astronomických hodnotách se ale nebudou zdobit pouze krásné herečky. Nám se podařilo zjistit, že například herec Jiří Štěpnička se bude pyšnit hodinkami z luxusní limitované série Štěpánek Berdych.

Reklama

Další články

Načítám