Hlavní obsah
Článek

Milé dámy, recept na fantastickou postavičku v padesáti je tady. Zpěvačka Renata Drössler (60) prozrazuje další ze svých fíglů, jak vypadat skvěle i v pokročilejším věku. Díky bydlení na venkově přišel před časem do jejího života klid. A přivedl s sebou i jógu.

„V minulosti jsem často navštěvovala posilovnu, ale dnes už vím, že pouze cvičení nestačí. Důležité je i protahování, které lze časem zdokonalovat,“ říká šansoniérka, která nafotila sérii působivých aktů, vypadá famózně v bikinách a vůbec si nemusí lámat hlavu s podprsenkou.

"O tělo se starám sama. Na tvář už mám ale tady u nás v Benátkách nad Jizerou paní Krejčíkovou. A ta umí se svými technologiemi ve svém salonu krásy hotové divy," poznamenala zpěvačka, která je na pohybu doslova závislá.

„Ze začátku jsem po ranní sestavě vždy úplně odpadla, den ode dne je to lepší a lepší, nedám na tento druh každodenního rozcvičení dopustit,“ pochvaluje si svůj denní režim Renata. Díky svému bydlišti na venkově a zahradě, která obklopuje Renatin dům, zpěvačka cvičí ráda i venku.

"Miluji vítání slunce v přírodě, takže pokud mi přeje počasí, vytáhnu karimatku přímo mezi stromy na zahradu. To je úplně něco jiného než protahování v obýváku,“ směje se zpěvačka, které její bydlení na samotě mezi historickou zříceninou a obilnými lány můžeme jen závidět.

Hned za plotem má zpěvačka velmi unikátní zvukový doprovod v podobě stáda beranů. „Občas jim musím pomáhat z planěk plotu, mezi které strkají hlavu, ale zpět už jim to moc nejde,“ uzavírá Renata Drössler, která přivítá své fanoušky už tento pátek na prázdninovém recitálu v kultovní pražské Salmovské literární kavárně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám