Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá manželka Donalda Trumpa Ivana Trump (64) se za každou cenu snaží bojovat s časem. V jejím obličeji jsou kosmetické zásahy znát rok od roku čím dál víc a bohužel se nedá vystopovat přímá úměra mezi počtem zákroků a zlepšením jejího vzezření. Kůže na zbytku těla je ale vcelku jasným ukazatelem, že třicet, čtyřicet, ba ani padesát už téhle dámě prostě není.

Udržet si štíhlou postavu v pokročilejším věku je kumšt, který Ivana zvládá, o tom žádná. Škoda jen, že když se svlékne do plavek, či tak oblíbených bikin, rozdíl v pevnosti kůže v obličeji a zbytku těla je tak patrný, což nepůsobí zcela vzhledně.

Ještě před dvanácti lety se Ivana slunila v plavkách jednodílných a z obličeje se nevytrácela mimika. I kvůli ní samotné doufejme, že nakonec nedopadne jako taková Donatella Versace (58), která, přestože je o šest let mladší než Ivana, vypadá kvůli množství kosmetických zásahů a také zálibě v opalování poněkud děsivě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám