Hlavní obsah
Článek

Kráska z Televizních novin Jana Marečková se společně s několika dalšími známými tvářemi zapojila do běžeckého závodu RunTour. Nelehkou trasu závodu uběhla bez jediného zastavení s poměrně dobrým časem. Proto pro nás bylo velkým překvapením, když jsme se dozvěděli, že Jana předtím neuběhla ani kilometr a tento závod byla vlastně její premiéra.

„Myslela jsem si, že po této zkušenosti začnu běhat pravidelně a zlepším si kondičku, ale abych byla upřímná, tak jsem si zaběhala asi jen dvakrát v parku. Mojí srdcovou záležitostí je spíš in-line bruslení," přiznala barvu Marečková, se kterou jsme si povídali u příležitosti předávání hraček pro děti v motolské nemocnici.

Neznamená to ale, že by moderátorce Odpoledních Televizních novin byl sport cizí a měla svou štíhlou postavu zadarmo. „Hodně lidí si myslí, že nepotřebuji sportovat. Já osobně nechci ani pomyslet, jak bych asi vypadala, kdybych se o sebe nestarala. O koho jiného by měl člověk pečovat než sám o sebe? Když je člověk sám zdravý, tak až potom může pomáhat ostatním," říká Jana, která se snaží držet zásad zdravého životního stylu a například nikdy nekouřila.

A jakému dalšímu sportu se Jana tedy věnuje? „Ráda cvičím pilates, ale jinak jsem tělem i duší volejbalistka, to je můj srdcový sport," říká pohledná brunetka, která v době studií na gymnáziu hrála čtvrtou ligu za oddíl Savo Praha.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám