Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Roztomilá dcera Michala Horáčka a kostýmní výtvarnice Michaely Hořejší se cítí v šoubyznysu jako ryba ve vodě. Před kamerou Super.cz předváděla všemožné tanečky. Tanec ji podle její maminky prý hodně baví.

"Vůbec netuším, po kom to má. Já na veřejnosti nikdy netančím, manžel je na tom podobně. Rozhodně jsme nikdy společně netančili a ani nás to, myslím, nečeká. Julinka překvapivě drží rytmus, je to hezký," prozradila Michaela Hořejší.

Hudební sluch prý po otci zdědila. "Hudební sluch já nemám žádný, Julinka ho po Michalovi má. A po mně je, myslím, také. Má ráda fixy, pastelky, občas mi kostýmy dobarví. Já jsem pak ráda, že se na mě režiséři nezlobí, že to má trošku jiný odstíny, než to původně mělo mít," říká s úsměvem. "A potom je to tak dvakrát lepší, než bych já kdy vymyslela," dodala.

Dcera Julinka předvedla na sportovním dni Hudebního divadla Karlín nejen taneční kreace, ale také nový sestřih. U kadeřníka ale nebyla. "To je moje práce, ostříhala jsem ji sama. A myslím, že jí to sluší. Má to stejné jako vaše redaktorka Saša. Asi mi byla inspirací," uzavřela s úsměvem půvabná kostýmní výtvarnice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám