Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Patnáct let se Jiří Krampol (85) řadil mezi hvězdy televize Prima, to už ale neplatí. Jeho pořad Nikdo není dokonalý byl zrušen a nové díly už stanice nechce vyrábět. „Dávají přednost jiným formátům. Je mi to moc líto, ale zkusím ho nabídnout jiným televizím. Pořad, v němž se říkají fóry a nechtěnou legraci dělají lidé z ulice, se uplatní všude,“ krčí rameny Krampol. Tomu přitom pořad zajišťoval důstojné živobytí, z důchodu by nezaplatil ani nájem.

„Nikdo není dokonalý je historicky nejúspěšnějším pořadem Primy, málokomu se podaří být na obrazovce komerční televize patnáct let v kuse. Máme za sebou přes pět set dílů a tři a půl tisíce repríz. Před třemi lety se pořad obnovil s tím, že se natočí jen čtyři díly. Že si otestují, zda dědek ještě udrží myšlenku a moč. A nakonec z toho bylo sedmdesát dva nových dílů. Takže jsem ve finále spokojený. Pořád lepší, aby si teď lidé říkali, že je škoda, že to končí, než aby časem nadávali, že to ještě pořád vysílají,“ řekl Super.cz Jiří Krampol.

Ten přijde o velkou část svých příjmů. „V nejhorším se přestěhuju na Okoř do chalupy a tam si uvařím česnečku. Nemám potřebu kupovat nemovitosti, stačí mi na jídlo a pár drobných sem tam na pivo. Nyní mám ale stále dost zájezdních představení, nabídky na divadlo, seriál a film. Jako přilepšení k penzi je to výborné,“ dodal herec, bavič a moderátor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám