Hlavní obsah
Článek

Jedna z našich nejkrásnějších zpěvaček Tereza Kerndlová (37) řádí i jako novopečená vdaná paní jako utržená ze řetězu. Poté, co se minulý týden nečekaně provdala v Las Vegas za svého dlouholetého přítele Reného Mayera, pokračuje její měsíční dobrodružná dovolená po USA, jako by se nechumelilo.

Tereza, nyní oficiálně Mayer Kerndlová, která v Las Vegas zářila v nádherných svatebních šatech, se tentokrát neváhala svléknout do podprsenky a džínových kraťásků, stoupnout si na krajnici a zahrát si na sexy stopařku. Společně se svou kamarádkou poskakovala u prázdné silnice a čekala, zda jim zastaví nějaké auto. Snad se ani nechce věřit tomu, že by na sličnou zpěvačku žádný řidič nezareagoval.

Na dalším snímku si zase rozverně strkala dolarovky za podprsenku i kraťásky a nutno podotknout, že vypadala naprosto fantasticky. Jak je vidět, dovolenou v USA si Tereza nesmírně užívá. Až se novomanželé vrátí domů, plánují velkolepou svatební oslavu, na níž tentokrát nebude chybět celá rodina a všichni přátelé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám