Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od pořízení této fotografie uplynulo už neuvěřitelných jednatřicet let. Tehdy devítiletá brunetka připomínala svou současnou podobu jen vzdáleně. Možná vás překvapí, že z této dívenky a její o dva roky starší kolegyně Claudie Schiffer se staly nejslavnější Němky, které prorazily v oblasti modelingu. Nejspíš už tušíte, že se díváte na malou Heidi Klum (50).

Jak se zdá, ani takové dámy, jako je Klum, se s vytříbeným vkusem nerodí, a když se jako malé dostanou k nejrůznějším barvičkám a rtěnkám, naplácají si na sebe to nejvýraznější. Pokud to ale byla práce samotné Heidi, nutno zmínit, že ústa si vykreslila s mimořádnou pečlivostí už tenkrát.

S polovinou vlasů načerveno a druhou stranou nazeleno už to bylo o něco horší. Dnes by se modelčin výtvor dal přirovnat ke gothic stylu, který je in především mezi mládeží. Dá se tak říct, že Heidi byla už tehdy nadčasová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám