Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Vysílání čtvrté řady šmírovací reality show VyVolení se blíží a s ní stoupá i nervozita realizačního štábu. Jak se Super.cz dozvěděl přímo z televize Prima, zatím žádná ze zajímavých celebrit nekývla na to, aby prováděla taškařice za dohledu kamer po dobu pár měsíců. A ani poslední oslovený Sámer Issa (38) nejspíš nedopadne. Víme, o kolik si řekl!

„Je to šílené. Vysílání se kvapem blíží a celebrity, které chceme do VyVolených dostat, účast houfně odmítají. Nepomáhá nám ani přemlouvání ve stylu, že si udělají ve vysílání velkou reklamu. Tomu se vysmívají a požadují pak tak velké honoráře, že to nejsme schopni akceptovat,“ prozradil Super.cz zdroj z Primy, který má přípravy jako jeden z mnoha na starosti.

Včera se v budově televize na Palmovce mělo uskutečnit jednání se zástupci Sámera Issy. „Ten by do takové show prý za žádných okolností nešel, jedině, kdyby vydělal pořádný balík. Prý by porušil nějaké smlouvy, které by musel vypovědět. Řekl si o půl miliónu za čtrnáct dní, což nejsme schopni akceptovat. Asi to napálil schválně, aby to pro nás bylo nepřijatelné,“ krčí rameny náš informátor.

Issovi se ale nedivíme. Původně mu totiž stanice nabízela směšných pět tisíc za týden. Za takové peníze by ale do vily možná tak dostali pomocný technický personál Primy.

Kdo z hvězdných hostů se nakonec ve VyVolených ukáže, zůstává záhadou. Málokdo skutečně slavný by chtěl exhibovat před kamerami, a tak televizi asi nezbyde nic jiného, než někoho nehorázně přeplatit, aby měla alespoň nějaké lákadlo.

A pak jsou tu účinkující z ulice, kteří by se v přímém přenosu snad i zabili, jen aby zažili pět minut slávy. Třeba bude mít Prima s jejich výběrem mnohem větší úspěch a diváky show ve finále zaujme!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám