Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že je herečka Barbora Mottlová (37) všestranně nadaná, se ukazuje čím dál tím víc. Nejprve působila jako modelka, a procestovala tak celý svět. Pak se rozhodla usadit v rodné zemi a přesedlala na herectví. Známe ji například za seriálu Obchoďák, kde ji neustále doprovázel její potrhlý psík Antilopa, nebo z Ordinace v růžové zahradě.

Nedávno se ukázalo, že tahle sexy dračice umí i zpívat. Zdá se, že už si dělá jako zpěvačka dobré zázemí. Načapali jsme ji totiž, jak dovádí s tanečníky Bena Cristovaa (36). Před tanečníky Fugim a Kennym vytasila ženské zbraně a předvedla tanec u tyče. Následně vypadala partička hodně spřáteleně a zdálo se, že si plácli. Pokud se bude Bářina pěvecká dráha rozjíždět jako ta herecká, bude tanečníky potřebovat pro svá vystupování.

Vypadá to, že se Ben bude muset porozhlédnout po novém doprodovu. Nebo je snad v plánu nějaká spolupráce s Bárou? Necháme se překvapit!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám