Hlavní obsah
Článek

Herečce Báře Mottlové se daří prosazovat čím dál víc. Blondýnka vsadila na svůj půvab a vnady, nestyděla se, a výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat. Mladé herečce to, že se přehnaně nestydí, rozhodně pomohlo. Ti, kdo se kolem Báry pohybují, ale tvrdí, že za vše nemůže jen její velikost prsou, ale i bezvadná povaha.

Občas má prý Bára tolik práce, že neví kudy kam. Jsou s tím však spojené i nepříjemné chvilky. Spousta přátel Báře volá, že potřebují nafotit a propagovat určité produkty, a hodná Bára ochotně vždy ráda vyhověla. Dnes už to však není tak úplně samozřejmě možné.

Jakmile se začala více objevovat v médiích, má najednou tolik známých, že i kdyby chtěla všem z přátelství vyhovět, tak to prostě nejde stihnout a mnohdy by i musela odmítat placenou práci. Začíná tedy s těžkým srdcem některé nabídky odmítat. 

Jistá výjimka byla v případě nafocení nové kolekce oblečení své kamarádky Sandry Zelinkové. Ta společně s fotografem Daliborem Konopáčem vybrala atraktivní prostředí terasy a sklepení hotelu na Staroměstském náměstí v Praze.

„Natáčela jsem zde videoklip, a když se podíváte na úžasné prostory a fantastický výhled z terasy na celou Prahu, tak lépe jsme si vybrat nemohli,“ říká Bára. „Práce nám zabrala skoro celý den. Všichni jsme chtěli, aby výsledek byl opravdu profesionální, a nic jsme neodflinkli," dodává.

A co čeká Báru v nejbližší době? „Hraju teď na Letní scéně Harfa ve Vysočanech třikrát týdně, takže se tohle léto žádná dovča nekoná. Ale o zábavu mám postaráno. Každé představení je vyprodané a tyhle odpočinkové a nabité komedie, jako je Dívčí válka a Můžu k Tobě?, se hrají s radostí. K tomu bikram jóga, moje láska, alespoň čtyřikrát týdně a prázdniny jsou ty tam. Za chvíli už taky bude začínat divadelní sezóna a hned ze začátku na mě čeká k nastudování hlavní role. A k tomu další a další projekty," vypočítala.

Nějaký kluk? „Což o to, nápadníků je až až, jen si vybrat. Ale už nechci s někým jen tak chodit. Ráda bych měla podporujícího partnera pro život. A to opravdu není v dnešní době nic lehkého najít. Vím, že mám určitě ještě dost času, ale nechci mít rodinu nijak pozdě. Chci být mladá máma, co má dost energie na děti i manžela a pak taky samozřejmě i na nějakou tu práci," rozpovídala se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám